Must have kozmetikumok nyaraláshoz

Anyukaként fontosnak tartom, hogy ha elutazunk – legyen szó akár csak egy belföldi hétvégéről, vagy akár egy hosszabb külföldi útról – a családi orvosi kistáskában mindent magunkkal vigyünk baj esetére. De nemcsak az elsősegély kellékek jönnek velünk minden alkalommal, hanem a már jól bevált kozmetikumaink is, főleg, mióta a lányom is kiskamasszá érett.

Az általam használt kozmetikumok közül több is van, amit a család többi tagja is használ és szeret. Egyrészt, mert isteni az illatuk, másrészt mert nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, így mindenki – bőrtípustól függetlenül, mert nálunk aztán van választék 🙂 – megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Amiket mi biztosan nem hagyunk otthon, ha utazik a család:

  • Bőrvédő levendula krém, amely csökkenti a gyulladásos folyamatokat, regenerálja a sérült, akár leégett bőrt, és kiválóan enyhíti a bőrpír okozta tüneteket, ezért fontos, hogy kéznél legyen utazás során.
  • Gyógynövény szérum, amely egy igazi univerzális bőrápoló a meleg nyári napokra, hidratál, nyugtat, és kellemesen hűsíti a csípések okozta tüneteket, illetve a leégett bőrfelszínt is.
  • Levendula szappan, amely lágyan tisztítja a bőrt, miközben nem irritál, és nem szárít, illata ellazít, nyugtat.
  • Mini körömvirág krém, amely amellett, hogy nem foglal helyet a neszeszerben, az egész család kedvence. Kiválóan alkalmas a sérült, viszketésre hajlamos bőr kezelésére.
  • Mimóza arckrém, amely egyedülállóan komplex fényvédős nappali krém, amely egyben ránctalanító hatású is, így utazáshoz nem szükséges kétféle arckrémet magunkkal vinni. Kizárólag fizikai fényvédőt tartalmaz, mégsem leszel hófehér tőle.
  • Hialuron szérum, amely segít pótolni bőrünkben a nyári meleg okozta vízveszteséget, pillanatok alatt beszívódik, könnyedén felkenhető a bőrre, és nem hagy maga után zsíros érzetet.
  • Micellás hidratáló tonik, amely kíméletesen tisztítja az arcbőröd, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, többek között a fizikai fényvédő maradványait is, mellette, hidratál és felfrissít.
  • Regeneráló éjszakai krém, amely a 7-féle olajat tartalmaz, regenerálja és újjá építi arcbőrödet az éjszakai pihenés alatt.

Jó hír, hogy most TE is kipróbálhatod a fenti kozmetikumokat, méghozzá nyári, kedvezményes áron, kétféle csomagban is!

Nyári arcápolási csomag, amely akciós ára: 31.470 Ft
“Utazz velem!” – bőrápolási úti csomag, amely akciós ára: 26.860 Ft és most 3 db üres mini tégely jár hozzá ajándékba egy kis kozmetikai tasakban.