Tuti tipp, hogy a krémeidből kihozd a maximumot

Azt már tudjátok, hogy szívesen tesztelünk minden újdonságot, amivel tehetünk bőrünk minőségének megőrzéséért. Az már csak hab a tortán, ha olyan újdonsággal sodor össze minket az élet, ami külső megjelenésében a fürdőszoba ékköve lehet. A FOREO UFO készülőke éppen ilyen. Kipróbáltuk, most pedig elmondjuk, mit tapaszaltunk. Figyelj! 😉

A szivárványnál is több színt alkalmazó UFO 2 a 2018-ban debütált, díjnyertes UFO okos arcmaszk készülék továbbfejlesztett változata. Az UFO legújabb generációja teljes spektrumú LED-es fényterápiát, applikáción keresztül testreszabható bőrápolási kezeléseket és elődjéhez képest 5x gyorsabban ható termoterápiát kínál.

A legkorszerűbb UFO 2 számos technológiát ötvöz, mindezt egy letisztult, elegáns külsővel, a finom és ragyogó arcbőrért, mindössze 90 másodperc alatt!

Vallomás: voltak fenntartásaink a 90 mp és a szinte azonnali hatással kapcsolatban, de tényleg igaz. Mi sem bizonyította jobban, hogy több ilyen bókot is bezsebelhettünk: “mit csináltál a bőröddel, hogy ilyen szép fényes és üde?”

Mit is tud ez a kis kütyü?

Teljes spektrumú LED fényterápiát “használ”, ami azt jelenti, hogy 8 színű LED fényterápia  LED szín egyedi, jótékony hatással rendelkezik, amelyek célzottan aktiválják az egyes maszkok összetevőit a hatékony és testreszabott kezelésekért.

 • Lila LED – finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást.
 • Fehér LED – feszesít a bőrt és csökkenti a puffadást.
 • Zöld LED – élénkíti a fakó arcszínt és kiegyenlíti a bőrtónust.
 • Narancs LED – revitalizálja és frissíti a bőrt.
 • Kék LED – csökkenti a bőrhibákat, felveszi a pattanásokat okozó baktériumok ellen a harcot.
 • Cyan LED– nyugtatja a stresszes bőrt.
 • Sárga LED – csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt.
 • Piros LED – stimulálja a kollagén és elasztin termelést, csökkenti az öregedés jeleit.

Finom, meleg – Termoterápia (hőterápia): A gyengéd és szuper gyors termo-technológia azonnal felpuhítja a bőrt és felkészíti arra, hogy a maszk összetevői még mélyebbre juthassanak. Az első generációs készülékhez képest az UFO 2-ben található továbbfejlesztett technológia a hőt 5x gyorsabban juttatja a bőrbe 45°C-os, optimális hőmérsékleten.

Hűsítő pillanatok – Krioterápia (hidegterápia): Az „azonnali fiatalító hatásáról” híres kriokezelés pillanatok alatt lehűti a bőrt a feszesebb arckontúrért, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti a puffadást.

Masszíroz, ellazít – T-Sonic pulzálások: Nyugtató arcmasszázs kezelést is élvezhetünk a készülékben. A percenkénti 10.000 pulzálás ellazít, megkönnyíti az összetevők felszívódását és növeli az UFO-maszk formulák hatékonyságát. A pulzálások ezen felül csökkentik az arcizmok feszülését és kisimítják a kisebb ráncokat.

Az UFO 2 készüléket javasolt FOREO maszkokkal használni, így egyesül a legmodernebb technológia a tápláló, természetes összetevőkkel a tökéletes otthoni SPA élményért. Ha ilyen nincs kéznél, akkor akár saját arckrémünket is bevethetjük, hiszen mindenféle krém beszívódását nagyban elősegíti.

Letölt, összehangol, szépül

 1. Töltsd le a FOREO For YOU alkalmazást: Android, Apple.
 2. Bluetooth segítségével kapcsolódj a FOREO alkalmazáshoz. Tartsd nyomva az UFO 2 univerzális nyomógombját a készülék feloldásához. Ezt követően regisztráld az alkalmazásban a készüléket.
 3. Az alkalmazással szkenneld be az UFO által aktivált maszk vonalkódját és kövesd az instrukciókat.
 4. Vedd le a tartozék gyűrűt az UFO 2-ről, helyezd a maszk lapocskát a készülékre, és rögzítsd azt a tartozék gyűrű visszahelyezésével.
 5. Kíméletesen, körkörösen mozgasd az UFO 2-t az arcodon, egyenletesen eloszlatva a maszk esszenciát a bőrödbe, míg a készülék ki nem kapcsol.
 6. A bőrön maradt esszenciát gyengéden paskold be a bőrödbe, vagy távolítsd el a felesleget egy pamut törlővel. Használj hidratáló krémet, ha szükségesnek érzed.
 7. Távolítsd el a tartozék gyűrűt az UFO 2-ről és dobd ki a maszkot. Öblítsd le a készüléket és a gyűrűt langyos, folyó víz alatt. Finomat töröld szárazra, rögzítsd újra a gyűrűt a helyére és helyezd a maszkot vissza az állványára.

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld, a notino.hu-n beszerezheted a saját csoda készüléked! 😉

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.