30 tuti tipp, ha formás, egészséges lábakra vágysz – 5. rész

Június utolsó hetéhez érkeztünk, 30 napos kihívásunk is a végére ér. Reméljük, hogy ha minden tippet kipróbáltál, akkor már sokkal közelebb vagy az áhított egészséges bomba lábakhoz, mint a hónap elején. És hogy mit tartogat még szakértő szerzőnk erre a 3 napra, ami hátra van a hónapból? 3 egyszerűen betartható, ám annál hatékonyabb útravalót, amit magunkkal vihetünk egész nyárra, és akár még tovább is.

Június 28. – Aludj eleget!

A megfelelő minőségű és mennyiségű alvás segíti a szépséged, fiatalságod fenntartását, plusz segít a plusz kalóriák elűzésében is. Ha nem alszol eleget, fáradt leszel, több energiára vágysz, amit szinte biztos, hogy étel formájában veszel magadhoz. Aludj eleget, hogy elősegítsd a testi és lelki egyensúlyodat.

Fotó: pixels / Belle Co

Június 29. – Keresd az emelkedőket!

Nemcsak a szívednek és az edzettségednek, de a lábaid szépségének is nagyon jót tesz! A combod és a vádlid feszes, szálkás lehet a sok lépcsőzéstől, vagy ha elkezded keresni és mászni a lejtőket.

Fotó: pexels / Artem Beliaikin

Június 30. – Szeresd azt, amit kaptál, aki vagy!

Ezt érdemes újra és újra megemlíteni! Tudd, milyen adottságokkal születtél. Tudd, hogy ha eleve széles csípőd van, akkor nem leszel nádszálvékony királykisasszony, vagy ha az vagy, akkor meg nem tudsz a csontozatodhoz növeszteni még egy kicsit… Formálni lehet mindenen, de egészséges határokon belül. Fedezd fel milyen csodás a tested, a lábaid, a combod, a vádlid, a feneked és szeresd azt! Lásd meg benne a szépséget és válj a saját tested úrnőjévé!

Ha szeretnél személyes étkezési, sporttal vagy a lélek dolgaival kapcsolatos tanácsot kapni, vedd fel Ritával a kapcsolatot Facebookon, vagy Instagramon!

Avatar photo
Pető Rita

Személyi edző, fizikai és mentális tréner

Sziasztok! A személyi edzés mellett mentális állóképesség fejlesztéssel foglalkozom. Mentorként és objektív személyiségelemzőként segítek az embereknek megérteni a saját működésüket és belső világukat. Úgy gondolom, hogy a test és lélek útja elválaszthatatlan egymástól, így ennek az egyensúlynak a megteremtésében segítem a hozzám fordulókat. Azaz megérteni önmagukat, hogy meg tudjanak megbirkózni az előttünk álló akadályokkal és mindezt cselekvéssé formálni, akár egy személyre szabott edzéstervvel vagy egyéb mozgásformával.🙂