Feszes, kerek fenék műtét nélkül? Nem lehetetlen!

Ha szép, feszes feneket szeretnénk, bizony nagyon sokat kell az edzőterembe járni és a farizmokat különféle gyakorlatokkal erősíteni. Vannak azonban, akiknek pont a sok mozgás és a diéta miatt veszti el szép formáját a popsijuk, ugyanis onnan tűnik el először a zsírszövet. A fenék megemelésére sokáig az egyetlen lehetőség az implantátum beültetése vagy később a Brazil fenékfeltöltés volt. Ahogy azonban popsi megemelése egyre népszerűbb lett a hölgyek körében, olyan módszereket is kifejlesztettek, amelyek nem járnak műtéti beavatkozással. Hogy manapság mi a legegyszerűbb, mégis nagyon hatásos módszer a tökéletes hátsó eléréséhez, arról Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője mesél.

Az implantátum beültetése mellett ismert még a  Brazil fenékfeltöltés, melynek során más testtájékról leszívott, saját zsírral végzik a fenék formázását. Ezek a beavatkozások műtéttel járnak, és mint minden műtétnek, ezeknek is vannak kockázatai és hosszabb felépülési ideje. Jó hír viszont, hogy

ma már elérhetőek olyan orvos-esztétikai beavatkozások, melyek szike nélkül segítenek a tökéletes eredmény elérésében,

ezek között pedig a Sculptra fenék-lifting az egyik legnépszerűbb. „A Scupltra poly-L-tejsavat tartalmazó dermális töltőanyag, amit a bőr és a lágyszövetek feszesítésére használnak. A Sculptra a beadás helyén serkenti a test saját kollagéntermelését, így a térfogat helyreállítására és a bőr megújítására is alkalmazható” – magyarázza a folyamatot Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista. A Scupltrát korábban már korábban alkalmazták az arc ráncainak csökkentésére, az utóbbi években pedig kiváló eredményeket értek el vele a fenék kezelésében is.

womagic_sculptra

A szakértő elmondta, hogy az érzéstelenített területen a Sculptrát apró tűszúrásokkal, vagy tompa végű kanüllel injektálják a bőr alá – a kezelések és az ampullák száma attól függ, hogy milyen eredményre vágyik a páciens.  „Az esetek többségében két-három alkalomra van szükség, kezelésenként nagyjából másfél-két hónap különbséggel. Mivel a szervezetnek az új kollagénben dús kötőszövet létrehozásához idő kell, ezért nem szabad azonnali hatásra számítani.

Bár a változások már hat-héttel a kezelés után észrevehetőek, az optimális eredmény csak körülbelül hat hónap elteltével figyelhető meg

az eljárás után” – teszi hozzá. A kezelést elsősorban olyan 25-45 év közötti, normál testsúlyú páciensek ajánlják, akik szeretnének javítani a fenekük méretén és feszességén. „Általában fiatal, rendszeresen sportoló nők választják a kezelést, akik a sok mozgás és az esetleges diéták miatt a fenekük formájából sokat vesztettek a zsírszövet eltűnése miatt. Az injekció azoknak is látványos segítséget nyújthat, akik narancsbőrre és a bőr megnyúlására panaszkodnak” – mondja.

Tehát 40 felett is van még remény. 😉

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.