Tudatos testápolás

A Dove és Love Beauty márkák háza tájáról is jó hírek érkeztek. Szeretnénk Nektek az elsők között beszámolni róluk. 😉

Dove Powered by Plants testápolók

A nemrégiben bevezetésre került Dove Powered by Plants „családja” újabb termékekkel egészült ki. Az új testápolók bambusz, gyömbér és geránium illatban pompáznak. A Dove megragadta a növények hihetetlen megújító erejét, és ötvözte szépségápolásban szerzett szakértelmével, hogy megalkossa a legelső, vegánok számára is alkalmas Powered by Plants elnevezésű almárkáját, amely láthatóan segít megújítani a bőrt. Korábban már találkozhattál a termékcsalád három tusfürdőjével (geránium, eukaliptusz, gyömbér illatban), illetve az ugyanilyen illatú tanúsított természetes dezodorokkal és tanúsított bio golyós dezodorokkal. A termékcsalád minden tagja legalább 98%-ban tartalmaz természetes összetevőket. Ráadásul a Dove az egyik legnagyobb szépségápolási márka a világon, ami megkapta a szigorú EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural minősítést a Powered by Plants termékeire.

A Dove Powered by Plants termékek illata 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz, a formulák több mint 35 kulcsfontosságú növényi kivonat felhasználásával készültek.

A Dove elkötelezett a műanyaghulladék csökkentése iránt is (a márka éves szinten több mint 20.500 tonnával kevesebb szűz műanyagot fog felhasználni,) így ennek megfelelően a Powered by Plants-hez is újrahasznosított műanyagból készült flakonokat használ (ahol ez kivitelezhető).

Love Beauty and Planet Oceans Collection

A kollekció különlegessége, hogy mindhárom termék  – tusfürdő, sampon és balzsam – speciális, 100%-ban óceánparti hulladékból készült flakonba kerül. A hulladékot – ami flakonokként kel új életre – Ázsia tengerpartjainak 25 km-es vonzáskörzetében gyűjtik össze. Mivel az újrahasznosítás gyakorlata országonként és sokszor országokon belül is eltérő, a kormányok, az NGO-k és a cégek komoly összefogására van szükség, hogy egy új, fenntarthatóbb infrastruktúrát alakíthassanakk ki és az újrahasznosítást népszerűsítsuék.

Nyitókép: freepik.com
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.