Könyvklub: Golyóálló

Védd magad, értsd az embereket, urald a helyzetet, élj félelem nélkül! Így lehetne röviden összefoglalni azokat a hasznos képességeket, melyek elsajátítására Evy Poumpouras titkos ügynök megtanít könyvével bennünket. Önvédelmi stratégiák egy amerikai titkos ügynöktől.

Evy Poumpouras nő létére amerikai elnökök testőreként dolgozott. A világ legrégebbi elit alakulatánál szerzett tapasztalatai ismeretében az olvasó felkészültebben reagálhat stresszhelyzetekben, gyorsabban kiismerheti a többi ember viselkedését, azt is kontrollálni tudja, hogy milyennek látszik mások szemében, és mindezek eredményeképpen félelem nélkül élhet. Legyőzve mindennapi félelmeinket mindnyájan erősebbé, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatunk.

Hogyan essünk túl a nehéz beszélgetéseken? Kiben bízzunk? Kinek lehetnek rossz szándékai velünk szemben? Tereljük jó irányba a helyzeteket, és készüljünk fel a váratlan dolgokra. “Amikor golyóállóvá válsz, a legjobb, legbátrabb éneddel azonosulsz, önmagad legerőteljesebb formáját hozod.” Az igazi erő végső soron nem testi, hanem szellemi erő. A bátorság abban áll, hogy szembenézünk félelmeinkkel, de ezen túl állhatatosságot feltételez. Állnunk kell a sarat, beépített detektorral kell rendelkeznünk, amely jelez, ha valaki kamuzik.
A Golyóálló bemutatja, hogyan fejlesszük természetes ösztöneinket, hogy bennünk is kibontakozzanak ezek a tulajdonságok, és a félelem hogyan adja át helyét a rettenthetetlenségnek. Nőknek, férfiaknak, mindenkinek hasznos kötet, aki ki szeretne törni a félelem béklyójából.

A szerzőről: Evy Poumpouras volt testőr, a Spy Gamescímű tévéműsor sztárja. Barack Obama, Bill Clinton és George W. Bush elit titkosszolgálatában dolgozott. Egyike annak a mindössze öt nőnek, aki megkapta a titkosszolgálati dolgozók legmagasabb fokozatú kitüntetését, az úgynevezett Bátorságérmet. Törvényszéki pszichológusi és újságírói diplomával rendelkezik.

Szerző: Evy Poumpouras

Kiadó: 21. Század Kiadó

Ára: 3.518 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.