Könyvklub: Ötven az új őrület

Az életemben nagyon későn jött az önfelismerés, és az, hogy szeressem magam, hogy elfogadjam, amiket a sors nekem adott. Közben pedig itt volt minden az orrom előtt.

Gyöngyösi Szilvia sportmentor első könyve sorsfordító olvasmány. De hogy is elmélkedik erről a szerző? Sokkal hamarabb elkezdhettem volna felépíteni a karrieremet és az életemet, hogy azt képviseljem, ami és aki vagyok. Hagytam, hogy a félelem és az akadályok felőröljenek, de azt is hagytam, hogy megtörténjen a változás és 50 évesen elértem az életemben minden korábbi álmomat. Ne ess az én hibámba, legyél bátor, ne félj kipróbálni új dolgokat! Ismerd fel, mennyi csodálatos dolog van az életben! Olvasd el könyvem és meríts erőt magadnak!

Tele vagyunk úttal és rengeteg a zsákutca. Rengeteg lehetőségünk van az életben és rengeteg rossz döntést hozunk nap, mint nap. Én is haladtam az utamon, ami adatott, és nagyon sokszor, megesett, hogy egyszerűen eltévedtem, mert rossz sarkon fordultam be. 

Tudtam, hogy van tudásom, tudtam, hogy vannak lehetőségeim, csak nem tudtam, hogy valósítsam meg az álmaimat. Hogyan döntsek és cselekedjek? Nehéz volt elérnem, hogy megszüntessem magam körül a mérgező embereket. Sokára jutottam el arra a szintre, hogy megszakítsam a kapcsolatot olyan emberekkel, akik mérgezik az életemet. Irigy barátok, elviselhetetlen emberek. Ezen a téren még most is állandó takarításban vagyok. Emellett pedig nem voltak olyan tapasztalataim, amik saját magamból merítkeztek. Az volt a meggyőződésem, hogy én alkalmatlan vagyok mindenre. Most is emlékszem, hogy állandóan olvasgattam újságcikkeket, könyveket, miképp értek el negyvenen túli emberek sikereket. De a legfontosabb mégis az volt, hogy elengedjem a korlátaimat, hogy ne gondoljak mindig mások véleményére. Nagyon fontos pont volt, amikor kimondtam, hogy engem nem érdekel, ki, mit mond. Ez az én életem!

Negyven éves korom után az élet még alig kezdődött el. Most így, visszatekintve, sokkal lazábban kellett volna felfognom, sokkal inkább a jelennek élnem. De most itt vagyok és ezt a tapasztalatot leírhatom nektek: Merjetek változtatni! Éljétek meg a pillanatot!”

Szerző: Gyöngyösi Szilvia

Kiadó: MyMove

Ára: 3.490 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.