Bulizd magad karcsúra!

Mostanában minden pozitív töltet jól jön. Igaz? Ezért, ha már fejben eldöntötted, hogy még a strandszezon előtt nekiállsz mozogni valamit, de sem az online jóga, sem a fitnesz applikációk között nem találtad meg a befutót, adj egy esélyt a GrandUP-nak!

A GrandUp, vagyis a Grand Rapid Dance System Amerikából érkezett hozzánk Gyöngyösi Szilvia sportmentor, a MyEatrend alapítója és a sportág nemzetközi vezető instruktora közvetítésével, aki elárulja, miben más ez a mozgásforma, mint az eddig ismert fitnesz irányzatok.

Mi is az a GrandUP?

A GrandUP -ot nem lehet röviden bemutatni. Fogyókúra, fitness, alakformálás, sport, kikapcsolódás és buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez a mozgásforma tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, a táncnak és a női mozgáskultúrának. Egy egészen más élményt nyújt, mint a megszokott dance aerobik órák, hiszen

sokkal intenzívebb mozgást garantál, mint a legtöbb táncos alapú irányzat, és sokkal szélesebb spektrumban használja a táncalapokat. Kiváló cardio-edzés sok-sok zenével.

A mozdulatok gyorsan lekövethetőek, és az erősítés rész is úgy lett beépítve az óra menetébe, hogy szinte észre sem veszed. Ez nem egy hagyományos aerobic óra, ahol merev mozdulatokkal „dolgozunk”, ez egy élmény, testnek és szellemnek egyaránt. A zenei aláfestést pörgős, 21. századi popslágerek adják.

Fotó: Gyöngyösi Szilvia

Mit tud, amit más mozgásforma nem?

A GrandUp lényege, hogy célzottan mozgatja meg a problémás testrészeket úgy, hogy közben úgy érezheted magad, mintha egy buliba csöppentél volna. Ez a buli viszont olyan ütős, hogy 45 perc alatt 600 kalóriát égethetsz el vele. Az órák bemelegítésből, erősítésből, kardió gyakorlatokból, levezetésből és nyújtásból állnak, így a pulzus fokozatosan emelkedik a zsírégető tartományba, majd vissza.

Meg is tanulhatod, te is oktathatod!

Ha a közeledben nincs olyan hely, ahol GrandUP órát tartanak, sajátítsd el Te a tudnivalókat és eddz bulizva a barátaiddal.

Kattints az alábbi videóra, ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni az órából. 😉

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.