Egy különleges smoothie recept Axente Vanessa ajánlásával

A The Ritz-Carlton, Budapest jóga sorozatán belül összekapcsolta Mázás István cukrászmester különleges receptjeit, Vanessa Axente kiváló minőségű vegán proteinjével. Egy izgalmas smoothie született, amit most te is elkészíthetsz magadnak!

Az Essa world termékei olyan nők számára készültek, akik készen állnak egy kiegyensúlyozott életvitel kialakítására. Axente Vanessa által megálmodott, növényi alapú termékek vitaminokkal, és értékes mikro tápanyagokkal vannak dúsítva, a maximális hatás elérése érdekében. Célja az, hogy támogasson minket egy jól működő napi rutin kialakításában.

“Nagyon szeretem a fehérjeport beiktatni a mindennapi étrendembe. Szeretek isteni smoothie-kat készíteni, hozzá adom zabkásához, muffinba vagy banánkenyérbe csempészem bele. A proteinnek sokféle felhasználási módja van, amikről sokáig én sem tudtam. Illetve azt sem, hogy fehérjét nem csak akkor lehet és szabad fogyasztani, amikor az ember folyamatosan edz. Én is ebben a tévhitben voltam. Nekem is a személyi edzőim nyitották fel a szememet és azóta én is próbálom ezt az üzenetet átadni másoknak is. Főleg ha az ember vegán vagy vegetáriánus, a protein hozzásegíti őket a napi fehérje bevitelhez.” – meséli Vanessa Axente.

A The Ritz-Carlton, Budapest kiváló gasztronómiai csapata szereti a különleges kihívásokat. Mázás István, a szálloda cukrász mestere egy szokatlan smoothie receptet álmodott meg Vanessának és a szerdai Sunset yoga flow sorozat résztvevőinek. Egy epres, paradicsomos dinnyés power ital született, amibe természetesen egy megfelelő adag protein is került.

Vanessa Axente x The Ritz-Carlton, Budapest power smoothie

  • 200 milliliter mandula tej
  • 100 gramm édes paradicsom
  • 50 gramm eper
  • 50 gramm görögdinnye
  • 20 milliliter avokádó olaj
  • 30 gramm szárzeller
  • 30 gramm Essa world protein
  • + egy csipet csili

Mázás István titkos tippje

“A hozzávalókat lassan turmixoljuk össze, hogy egy krémes állagot kapjunk. Az olajos komponenseket csakis a végén adjuk hozzá, hogy egy kellemes és homogén állagú smoothie-t kapjunk!” – osztotta meg velünk István.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.