Együtt változunk! Menopauza a férj, a család és a munkahely szemszögéből. Vichy “Változókor? Én nem változom!” – Podcast #2

A változókor tüneteit nemcsak az érintett nőnek nehéz elviselni, de a közvetlen környezetének is. Gondoljunk csak bele, mekkora önfegyelemre van szüksége a nőnek, amikor rátörnek a hőhullámok, amikor alig áll a lábán, mert éjszaka nem tudott aludni, vagy ha a hormonok játéka miatt nehezen megy a koncentrálás.

Nem mindig sikerül a helyzet urának maradnia, a hangulatváltozásait a családja is megérzi. Ha a családtagok nem tudják, mi áll mindezek hátterében, könnyen rásütik a nőre, hogy hisztizik, és a segítés helyett inkább eltávolodnak tőle. Liptai Claudia beszélgetőpartnerei a népszerű művész házaspár – Básti Juli, színész és Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója -, akik saját történetüket, tapasztalataikat osztják meg a témában.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.