Ossz meg egy finom kávét azokkal, akiket szeretsz!

Ha nem szeretnél időt pocsékolni arra, hogy 1-2 adagonként főzd le a kávét a vendégeknek, most van egy klassz hírünk. Több személyre szóló kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát: a Carafe Pour-Over Style kapszulákkal egyetlen gombnyomással 535 ml kávé készíthető, amellyel egyszerre egy egész társaság osztozhat kávéházi minőségű élményben. A csepegtetett kávék ízvilágát idéző keverék mellett a Nespresso egy sor új, izgalmas kávékülönlegességet hozott a Vertuo kávégépek tulajdonosainak, melyekkel egyetlen gombnyomással igazi „otthoni baristává” válhatunk és lenyűgözhetjük a vendégeinket.

A Nespresso nemrég bemutatott Vertuo kapszulás kávéfőző rendszere művészi szintre emeli az otthoni kávézást, és lehetővé teszi a kávérajongók számára, hogy bármikor kiválaszthassák az éppen kedvükre való kávéfajtát, stílust és csészeméretet – méghozzá úgy, hogy minden egyes csésze italt a Vertuo jellegzetes crema rétege koronázzon meg. Az intelligens, lézeres leolvasóval felszerelt Vertuo kávégép felismeri a kapszulák peremén található vonalkódot, és azonosítja a bennük található kávé típusát. Ezt követően a rendszer minden paramétert (vízmennyiség, hőfok, kapszula forgatási sebessége, előáztatási idő) úgy állít be, hogy automatikusan a legjobb, kávémesterek által finomhangolt kávét készítse el, bármelyik kapszuláról legyen is szó. A világon egyedülálló Centrifusion™ technológiának köszönhetően a készülék akár percenkénti négyezres fordulatszámon préseli át a vizet a kapszulán, amely gazdag cremaréteget alkot a kávé tetején, akár egy espresso, akár egy nagyobb csészéhez illő kapszulatípus esetében is.

Mostantól nagyobb társaságban is megoszthatók lesznek ezek a különleges kávéélmények, hála a Nespresso egyedi újdonságának, a Carafe Pour-Over Style kapszulának, mellyel egyetlen gombnyomással 535 ml kávé készíthető.

A csepegtetett kávék inspirálták ezt a könnyen fogyasztható, új receptet, a gazdag crema réteg alatt pedig pörkölt és füstös ízjegyek rejtőznek. Olyan alkalmakra ajánlott, amikor egy csésze kávénál többre van szükség – családi reggelikhez, baráti beszélgetésekhez. A közösségi élményekre szabott extra méretű kapszula a Nespresso eddigi legsokoldalúbb készülékével, a Vertuo Next kávégéppel használható, melyet arra terveztek, hogy a rövid és hosszú kávék teljes kínálatát lefedje. A modern kávéfogyasztók ugyanis nem ragaszkodnak egyetlen stílushoz: még akkor sem, ha a kávéjukat otthon készítik el. Ezt szem előtt tartva a Nespresso még tovább bővítette a Vertuo rendszerhez tartozó kávéválasztékát, és összesen 8 új kapszulát mutatott be, melyet a kézműves kávézók kínálata inspirált. Ezáltal a fogyasztók minden ízléshez és alkalomhoz megtalálják a megfelelő keveréket, az espresso-tól (40 ml) kezdve a dupla espresso-n (80 ml) és a hosszabb kávékon át (150-230 ml) egészen a single origin, jeges és ízesített kávékig – vagy akár a többadagos Carafe változatig.

Te melyik ízt választanád?

Nespresso kávészakértői 8 új kávéblendet alkottak, amelyekkel napjaink egyre igényesebb otthoni baristái remekül kibővíthetik repertoárjukat:

Il Caffè – Az Il Caffè a klasszikus olasz espresso-élményt nyújtja, vagyis a selymes ízek és a pirított gabonás aromák lenyűgöző elegyét. Az ital gazdag karakterét fás és kakaós ízjegyek teszik teljessé.

Orafio – Melengető gabonás és karamellás ízjegyek áradnak ebből a Robustával fűszerezett Arabica keverékből. Egy közepes intenzitású kávé némi  gyümölcsösséggel – ami espresso formában a legélvezetesebb.

Toccanto – A Toccanto egy zamatos espresso élénk gyümölcsös aromákkal, amit a latin-amerikai Arabica fajták kandírozott gyümölcsös, boros ízjegyei tesznek izgalmassá és mindezt a pirítós kenyér finom aromája egyensúlyozza ki.

Altissio Decaffeinato – Ez a testes és krémes, koffeinmentes espresso intenzíven pörkölt latin-amerikai Arabica szemekből készül. A kávét bársonyos cremaréteg fedi, ami gazdag, pörkölt ízjegyeket rejt.

Inizio – Egy ráérős vasárnap reggel hangulatát idézi a kelet-afrikai Arabica fajták zamatos keveréke, amely bővelkedik a pirított gabonás és vadvirágos ízjegyekben.

Fortado Decaffeinato – A Gran Lungo (150 ml) csészeméretben elkészíthető legintenzívebb kávé immár koffeinmentes változatban is elérhető, ami mit sem veszített erejéből, testességéből és kakaós, fás ízjegyeiből.

Melozio Decaffeinato – A kiegyensúlyozott Melozio Decaffeinato egy jólesően könnyed, koffeinmentes latin-amerikai Arabica keverék, selymes, gabonás és mézet idéző édeskés ízekkel.

Carafe Pour-Over Style – Azokra az alkalmakra, amikor egyetlen csésze kávé nem elég. A csepegtetett kávék ízvilágát idéző, kellemesen kortyolgatható keverék gazdag crema rétege alatt pörkölt és füstös ízjegyek rejtőznek. A kapszulából 535 ml kávé készíthető a Vertuo Next kávégéppel.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.